etw

Verlichting

Just another SeoBureau site

Of u nu de trap thuis moet verlichten of een trap in een openbare ruimte, er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken. Daarom gaan we in deze blogpost dieper in op waar u rekening mee moet houden en hoe u uiteindelijk het meeste uit de verlichting kunt halen.

Het verlichten van trappen en treden is niet noodzakelijk het eerste waar u aan denkt bij het installeren van armaturen thuis of in een openbare ruimte. Veel mensen denken hier pas later aan, wanneer het een uitdaging kan zijn om kabels en draden te verbergen.

Wie gaat de trap gebruiken?

Ten eerste is het belangrijk om te overwegen wie de trap gaat gebruiken. Als het om een trap in een privéwoning gaat, is dit minder belangrijk, aangezien de mensen die de trap gebruiken zich terdege bewust zullen zijn van de treden. Indien de trap echter in een openbare ruimte wordt geplaatst waar hij dag en nacht door vele soorten mensen zal worden gebruikt, is dit punt van essentieel belang. Ouderen en visueel gehandicapten stellen hogere eisen aan een correcte verlichting, aangezien schaduwen fataal kunnen zijn en kunnen leiden tot gebroken ledematen. Dit kan worden vermeden door professionele begeleiding te krijgen over alles van het type verlichting tot andere specificaties zoals lumenoutput en kleurtemperatuur.

Voor welk type verlichting moet u gaan?

Er bestaan talloze manieren om een trap te verlichten en de enige limiet is uw verbeelding. Moet u de treden verlichten, of moet het licht van de muur of het plafond komen? Of misschien een combinatie van beide?

Een van de meest populaire oplossingen zijn onze LED strips. LED strips zijn handig en handig, omdat ze precies op uw wensen kunnen worden afgestemd. De strips worden op de gewenste lengte geknipt waarna ze met 3M tape bevestigd kunnen worden. LED strips worden geleverd met 60 of 120 LED’s per meter en zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Een van onze laatste aanwinsten is onze TUNABLEWHITEFLEX, een van de meest lichtgevende strips op de markt. Het bijzondere aan deze LED strip is dat de kleurtemperatuur instelbaar is. Zo kunt u de sfeer altijd naar uw hand zetten. Zoek je¬† Solar verlichting dan zit je goed bij solartuinverlichting.be

Naast ledstrips kunt u gebruik maken van alles van traplampen tot wandarmaturen. Afhankelijk van waar de trap zich bevindt, zijn onze NS96 of NS45 goede voorbeelden van LED trapverlichting.

Voldoet het gekozen product aan uw eisen?
Navigeren door de eindeloze hoeveelheid LED-producten kan aanvoelen alsof u alleen in de jungle loopt. In de datasheet vindt u een grote hoeveelheid informatie over het armatuur, waarvan sommige details in de gegeven situatie van groter belang zijn dan andere. Daarom is het belangrijk te bepalen, of het produkt aan uw eisen voldoet of niet. Om een algemeen beeld te vormen, raden wij u aan onze blogpost over verlichtingsconcepten te lezen, waarin we de meest voorkomende LED-termen specificeren.